Spel som kretsar kring fotboll

För de som gillar fotboll är sommaren i många avseenden en ganska lugn period. De stora europeiska ligorna har uppehåll vilket gör att man lätt bygger upp en viss fotbollsabstinens. Man ska dock inte glömma att de svenska fotbollsserierna rullar på och det finns dessutom andra sätt att stilla fotbollsabstinensen som byggs upp på. Fortsätt läsa så får du ta del av våra tips för att överleva en en sommar utan världsklassfotboll. 

EM

Först och främst måste vi slå ett slag för de mästerskap som spelas i sommar. Damlandslaget ska spela EM i Holland och U21-herrarna ska försöka försvara sitt guld i Polen. En mäktig mästerskapssommar som förhoppningsvis gör att saknaden av de europeiska ligorna inte blir alltför stor.

Fantasy

Att spela fantasyspel är något som blivit allt populärare på senare år. Denna sortens spel går ut på att du efter en förutbestämd budget försöker få ihop en slagkraftig trupp. Beroende på hur det går för spelarna får du sedan olika poäng och kan sedan tävla mot dina vänner eller andra.

FIFA

TV-spel är för många ett fantastiskt sätt att fördriva tiden på. Att man också kan kombinera detta med sitt fotbollsintresse gör ju inte saken sämre. FIFA-spelen som släpps varje år är förmodligen det populäraste fotbollsspelet och när man provar det kan man lätt förstå varför. Grafiken, spelarna och spelkänslan. Allt är otroligt välgjort och det är sannerligen en upplevelse att spela.

Betting

När fotbollssäsongerna (eller mästerskapen) väl drar igång finns det ytterligare en sak fotbollsfansen kan roa sig med. Betting. Att spela på matcher man kollar på tillför en extra dimension av spänning till matchen. Varför inte prova? Kanske kammar du hem storkovan.